Tule veneilykouluttajaksi tai purjehduksenopettajaksi

Tule mukaan kouluttamaan KLV:n purjehduskouluun (purjehduksenopettaja/ohjaaja) tai Espoon Merikouluun (veneilykouluttaja).

Kerhomme vilkas toiminta on veneilystä kiinnostuneiden vapaaehtoisten henkilöiden toiminnan varassa. Tarvitsemme entisten kokeneiden henkilöiden lisäksi uusia näkemyksiä ja toimintojen toteuttajia.

Tilaisuuksissa tarvitaan myös useita erikoisaiheiden asiantuntijoita, kuten huolto, sähkölaitteet, veneilijän lakitietous, ensiapu jne. Aloittaa voi myös apuopettajana kokeneen kouluttajajoukon mukana ja vastuuta lisätä kokemuksen karttuessa.

Veneilykoulutus

Espoon Merikoulun veneilykoulutus sisältää kursseja aloittelijasta kansainvälisen huviveneenkuljettajan pätevyyteen asti. Ohjelmaa täydentävät ensiapu-, tutka- ja muut veneilijöille tarpeelliset kurssit. Veneilykurssien kouluttajat saavat tehtävään koulutuksen Suomen Purjehduksen ja Veneilyn (SPV) kouluttajakursseilla, jotka pidetään vuosittain helmi-maaliskuussa.

Purjehduksenopettaja/ohjaaja

Kivenlahden Venekerhon Purjehduskoulun opettajat ovat Suomen Purjehduksenopettajat ry:n (PORY) kouluttamia purjehduksenopettajia ja -ohjaajia.

Molemmissa tapauksissa kerhomme lähettää kouluttajat kyseisille kursseille ja vastaa niiden kustannuksista. Lisää kouluttaja-asioista koulutuspäälliköltä tai purjehduskoulun rehtorilta.