KLV:n TIISTAIKILPAILUT

Lehden tiedoista poiketen tiistaikisojen aloitusta on koronatilanteen takia viivästetty kahdella viikkolla. Ensimmäinen kilpailu näillä näkymin 19.5.2020


KLV:llä on ollut erittäin vilkas kilpailutoiminta jo 90-luvun alusta alkaen. Tiistaikisat ovat muodostuneet vuosien saatossa Espoonlahden alueella jo legendaarisiksi. Marinsatamasta lähtevä harjoituskilpailu on kerännyt paljon osallistujia omasta kerhosta ja naapurikerhoista on ollut vierailijoita ahkeraan.

Tiistaikilpailujen tarkoituksena on tarjota kiinnostuneille mahdollisuus harjoitella säännöllisesti ja se onkin ollut mahdollista kun kisaan on aina riittänyt innokkaita purjehtijoita. Toinen tärkeä merkitys kisoilla on niille purjehtijoille, joilla ei vielä ole isommin kilpailukokemusta. Tiistaikisoihin voi tulla mukaan opettelemaan kilpapurjehdusta ja saamaan kokemuksia kilpailusta muiden samassa luokassa purjehtivien kanssa.

KLV:n kilpailutoimikunta toivookin uusia osallistujia tiistaikisoihin! Mukaan mahtuu hyvin ja kaikki ovat tervetulleita! Muiden lähiseurojen veneitä toivotaan myös kovasti osallistumaan. Kokeneemmilta purjehtijoilta saa neuvoja ja apua kilpailun aloittamiseen. Aloittaa voi myös tulemalla gastiksi johonkin veneeseen. Siitä voi kysyä vinkkiä kilpailutoimikunnan jäseniltä tai tulla tiistaisin rantaan klo 17 jälkeen, sieltä on helppo löytää kisaan menossa oleva vene, johon lähes poikkeuksetta pääsee mukaan.

Tiistaikilpailuihin voi myös osallistua kerhon omalla H-veneellä Emilialla.

KILPAILUTOIMIKUNTA 2020

Kilpailupäällikkö
Timo Perttilä
tperttila56@gmail.com
0400 408 485

Kilpailutoimikunta
Kai Kniivilä
Simo Sepperi
Tuomas Huikko
Miia Suominen
Pekka Laulajainen
Erno Kniivilä

Kilpailutoimikunnan sähköpostiosoite kilpailu@kivenlahdenvenekerho.fi

H-veneen yhteyshenkilö
Iida Salmivesi
050 304 9868