KLV:n TIISTAIKILPAILUT

KLV:llä on ollut erittäin vilkas kilpailutoiminta jo 90-luvun alusta alkaen. Tiistaikisat ovat muodostuneet vuosien saatossa Espoonlahden alueella jo legendaarisiksi. Marinsatamasta lähtevä harjoituskilpailu on kerännyt paljon osallistujia omasta kerhosta ja naapurikerhoista on ollut vierailijoita ahkeraan.

Tiistaikilpailujen tarkoituksena on tarjota kiinnostuneille mahdollisuus harjoitella säännöllisesti ja se onkin ollut mahdollista kun kisaan on aina riittänyt innokkaita purjehtijoita. Toinen tärkeä merkitys kisoilla on niille purjehtijoille, joilla ei vielä ole isommin kilpailukokemusta. Tiistaikisoihin voi tulla mukaan opettelemaan kilpapurjehdusta ja saamaan kokemuksia kilpailusta muiden samassa luokassa purjehtivien kanssa.

KLV:n kilpailutoimikunta toivookin uusia osallistujia tiistaikisoihin! Mukaan mahtuu hyvin ja kaikki ovat tervetulleita! Muiden lähiseurojen veneitä toivotaan myös kovasti osallistumaan. Kokeneemmilta purjehtijoilta saa neuvoja ja apua kilpailun aloittamiseen. Aloittaa voi myös tulemalla gastiksi johonkin veneeseen. Siitä voi kysyä vinkkiä kilpailutoimikunnan jäseniltä tai tulla tiistaisin rantaan klo 17 jälkeen, sieltä on helppo löytää kisaan menossa oleva vene, johon lähes poikkeuksetta pääsee mukaan.

Tiistaikilpailuihin voi myös osallistua kerhon omalla H-veneellä Emilialla.

KILPAILUTOIMIKUNTA 2019

Erno Kniivilä
kilpailutoiminta
erno@kniivila.com
Puh: 050-376 2001

Kilpailutoimikunta 2019
Kai Kniivilä, kilpailupäällikkö
Simo Sepperi
Timo Perttilä
Patrik Lohman
Tuomas Huikko
Miia Suominen
Pekka Laulajainen

Kilpailutoimikunnan sähköpostiosoite klv.kilpailut@gmail.com

H-veneen yhteyshenkilö
Julius Siikanen
Puh: 045-2300676