veneily main

KIVENLAHDEN VENEKERHON VENEILYTAPAHTUMAT

Kivenlahden venekerho järjestää jäsenilleen useita yhteistapahtumia kauden mittaan. Tutustu eri tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!


Venetarviketori lauantaina 11.5.2019

Toukokuun toisena lauantaina järjestetään satamassa venetarvikekirppis. Tänne ovat kaikki tervetulleita myymään, ostamaan ja vaihtamaan hyväkuntoisia, käytettyjä veneilytarvikkeita. Myös seuran ulkopuoliset veneilijät ovat tervetulleita! Laitetaan tapahtumasta sana kiertämään. Venetarviketori on auki klo 10-14 ja myyntipaikan saa vapaasti ottaa rannan suuntaisen satamatien varresta, kuitenkaan estämättä liikennettä kulkemasta.Tallinnan Eskaaderi Helatorstaina 30.5.2019

Perinteinen eskaaderipurjehdus Tallinnaan järjestetään tänäkin vuonna helatorstaina. Lähtö Marinsatamasta torstaina 30.5. suuntana Tallinnan Oud City Marina tai upouusi Haven Kakumäe vierassatama kaupungin länsipuolella. Tallinnassa vietetään mukavaa yhteistä aikaa ja eskaaderimiehistöille on järjestetty yhteinen illallinen. Paluupurjehdus Kivenlahteen tapahtuu omaa tahtia kunkin miehistön oman aikataulun mukaisesti kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

alustava ilmoittautuminen ja ehdotus satamavalinnaksi sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Terveisin,
Jarmo