veneily main

KIVENLAHDEN VENEKERHON VENEILYTAPAHTUMAT KAUDELLA 2020

Kivenlahden venekerho järjestää jäsenille useita yhteistapahtumia kauden mittaan. Seuraa ilmoittelua Ajankohtaista sivulla ja ilmoittaudu mukaan!

Perinteinen Helatorstain Eskaaderipurjehdus Tallinnaan 21.5.

Perinteinen eskaaderipurjehdus Tallinnaan järjestetään tänäkin vuonna helatorstaina. Lähtö Marinsatamasta torstaina 21.5. suuntaan Tallinnan uusi Haven Kakumäe vierassatama kaupungin länsipuolella. Tallinnassa on tarjolla yhteistä ohjelmaa perjantaina 22.5. Tänä vuonna tutustutaan Tallinnan kasvitieteelliseen puutarhaan ja sen välittömässä läheisyydessä olevaan näkötorniin, jonka jälkeen on mahdollisuus yhteiseen illalliseen. Paluupurjehdus Kivenlahteen tapahtuu omaa tahtia kunkin miehistön aikataulun mukaisesti. Seuraa kerhon nettisivuja maalis-huhtikuussa, kun ohjeet ilmoittautumiseen julkaistaan.

Bergelän juhannusjuhlat 19.-20.6.

Bergelän juhannusjuhlat järjestetään Bergelässä perinteisin menoin, saaritoimikunnan ja matkaveneilyn yhteisellä järjestelyvastuulla. Bergelän Juhannuksesta lähetetään tiedote veneilykauden alettua.

Bergelä regatta 22.8.

Bergelä regatta, järjestyksessään 22., järjestetään lauantaina 22.8. Kerhotoiminta ja matkaveneily toimikunta on mukana regattailtamien järjestelyissä saaressa.

Silakkaa & leffoja Bergelässä 3.10.

Kalastusta ja klassikkoleffoja mukavassa seurassa syysiltojen pimentyessä on tarjolla tänäkin vuonna. Joka vuosi jännitetään silakkaparvien liikkeitä ja tuleeko silakkaa. Leffailta tulee joka tapauksessa. Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriin.

Kauden päättäjäiset 24.10.

Upean ja onnistuneen veneilykauden päätteeksi kokoonnutaan vielä kerran yhteen viettämään mukava ilta ja kertaamaan kauden tapahtumia. Perinteisesti myös kerhon huomionosoitukset ja palkinnot ansioituneille jäsenille jaetaan päättäjäisissä.


Terveisin,
Jarmo
Kerhotoiminta ja Matkaveneily