kilpailutoiminta main


KIVENLAHDEN VENEKERHON KILPAILUTOIMINTA


Kivenlahden venekerhon kilpapurjehdustoiminta kattaa Espoonlahden tiistaikilpailut, 13 kilpailun ranking sarjan ja Bergelän Regatan elokuussa. KLV on myös mukana järjestämässä Suursaari Race -kilpailua yhteistyössä muiden espoolaisseurojen kanssa kesäkuussa.

Keinoja kilpapurjehduksen aloittamiseen ja aktiiviharrastamiseen on monia. Seurallamme on saaripaikassa optimistijollia perheiden pienimmille, sekä oma H-vene, joka on tarkoitettu jokaisen jäsenen käyttöön. Ensisijaisesti H-vene on tarkoitettu veneettömien jäsenten harjoituskäyttöön sekä optari-iän ylittäneiden junioreiden käyttöön. Kun taitoja on treenailtu, sillä voi hyvin osallistua kerhon omiin viikottaisiin tiistaikisoihin, jotka käydään Espoonlahdella. Kilpaileminen voi olla myös leppoisampaa, jolloin voit osallistua esimerkiksi kerhon omaan leikkimieliseen perhekisaan - Bergelän Regattaan.

Kilpailutoimikunta osallistuu kerhon järjestämiin koulutustapahtumiin sekä järjestää kisoja yhdessä muiden espoolaisseurojen kanssa. Oppia ja taitoja pidetään yllä vuosittaisilla koulutuksilla.

KILPAILUTOIMIKUNTA 2020

Kilpailupäällikkö
Timo Perttilä
tperttila56@gmail.com
0400 408 485

Kilpailutoimikunta
Kai Kniivilä
Simo Sepperi
Tuomas Huikko
Miia Suominen
Pekka Laulajainen
Erno Kniivilä

Kilpailutoimikunnan sähköpostiosoite kilpailu@kivenlahdenvenekerho.fi

H-veneen yhteyshenkilö
Iida Salmivesi
050 304 9868